Matthieu den Hoedt

BIG-registratienummer: 99929833804
  • In 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden
  • Mijn specialisme is Dry Needling, wat ik een mooie aanvulling vind om zogenoemde ’triggerpoints’ in spieren aan te prikken, waardoor je sneller ontspanning kunt creëren in spieren
  • Ik heb daarnaast ervaring als wellnessmasseur en sportinstructeur in (medische) fitness
  • Naast mijn beroep als fysiotherapeut volg ik de studie acupunctuur, een 3-jarige opleiding
  • Ik ben sinds januari 2023 als zzp’er werkzaam bij Vrolijkenzofysio. Naast deze baan ben ik eveneens elders werkzaam bij een andere opdrachtgever regio Rotterdam.

Het mooiste aan het vak van fysiotherapie vind ik het werken met mensen. Dat ik hen daarnaast ook mag helpen bij het verminderen van pijnklachten of een bewegingsproblematiek is een mooie uitdaging. Tijdens mijn expertises als fysiotherapeut en de specialisatie dry needling, luister ik goed naar de persoon achter de klacht.

Ik probeer daarbij niet alleen te kijken naar de symptomen van klachten, maar juist te zoeken naar de oorzaak van een klacht. Met mijn expertises en het goed luisteren naar de persoon achter de klacht, probeer ik diegene zo goed mogelijk van de klacht af te helpen. Mijn passie is om mensen een gezonde lifestyle aan te leren en deze ook te kunnen behouden.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik train in de sportschool, waar ik oefeningen doe met eigen lichaamsgewicht, los van trainingsapparaten. Daarnaast loop ik regelmatig op de golfbaan en rijd ik motor.

Ik ben bij Vrolijkenzofysio aanwezig op dinsdag (de gehele dag), donderdag tot 14:00u en vrijdagmiddag vanaf 13:00u. Je kan mij bereiken op het volgende e-mailadres: matthieu@vrolijkenzofysio.nl