Wie zijn wij


Bij Vrolijkenzofysio zijn we gastvrij, betrokken en gedreven. Wij hanteren een persoonlijke aanpak voor elke patiënt. Een goede samenwerking tussen jou en ons als fysiotherapeut staat daarbij centraal. Wij vinden een goed onderzoek en uitleg van onze bevindingen belangrijk naar jou toe als patiënt. Daarom onderhouden we goed overleg met artsen en doen een duidelijke verslaglegging indien noodzakelijk. 

Wij helpen mensen graag in elke levensfase en stimuleren iedereen om een actief en gezond leven te leiden. Beweging en zo optimaal mogelijk kunnen bewegen maakt het verschil in kwaliteit van leven. Dat maakt ons beroep zo mooi, om daaraan bij te kunnen dragen! Ons team beschikt inmiddels over brede kennis met 35 jaar ervaring in het vak. 

We beheersen in de praktijk verschillende talen waaronder Nederlands, Engels en Frans. Onze praktijk op de Admiraal de Ruyterweg is rolstoel- en rollatortoegankelijk. 

Wil je weten wie wij zijn? Lees dan op de pagina’s van onze medewerkers verder over onze specialisaties, persoonlijke interesses en aanwezigheid.
Opmerking: Op deze teamfoto staat collega Marleen (nog) niet. Nieuwsgierig naar Marleen? Kijk op haar persoonlijke pagina!

Meteen een afspraak maken? Klik hier!